Keresés

huenfrderu

Könyvajánló

Kinek szól ez a könyv, és mire jó?

A kiadványban található játékok gyerekeknek és fiataloknak szólnak, és a szociális kompetenciáik fejlesztésére alkalmasak.

A kiadványban található játékok gyűjteménye kifejezetten gyerek (4-10) és ifjúsági (10-16, 16+) korosztály számára használható, a feladatokat a tanulási célok és a korosztály alapján csoportosították, hogy minél könnyebben megtalálhassuk a csoportunknak megfelelőt. A kötet összesen 94 játékot tartalmaz.

A szabadtéri tevékenységek főbb hozadéka közé tartozik, hogy növelik az egyén és a csapat önbizalmát, a kölcsönös bizalmat a csoporton belül, javítják a csapatmunkát és a kommunikációt, fejlesztik az ügyességet és a fizikai koordinációt, a problémaközpontú megközelítés pedig igen hasznos lehet a tanulásban.

Az elsődleges cél az volt, hogy olyan, a szabadban játszható feladatokat válogassanak össze, melyek egyszerűen kivitelezhetőek, nem igényelnek bonyolult előkészületet és speciális eszközöket.

A feladatokat korosztály alapján két nagy részre osztottuk, majd tovább bontottuk őket a célok alapján - így könnyebb megtalálni mindenki számára a megfelelő játékot. Elsődleges célunk az volt, hogy olyan - szabadban játszható - feladatokat válogassunk össze, amelyek egyszerűen kiveitelezhetőek, nem igényelnek bonyolult előkészületet és speciális eszközöket.

A kiadványt tanároknak, szülőknek, iskoláknak, ifjúsági vezetőknek, trénereknek ajánlják, továbbá mindenkinek, akik egy kisebb-nagyobb csoporttal kapcsolatba kerülnek, és tartalmasan, jó hangulatban szeretnék eltölteni az idejüket.

735017_3

Együttműködő Partnereink

 Térképeket a rendezvényre a Cartographia kft.-t biztosítja.

Köszönjük támogatásukat.

logo ketsoros300btssz logo 25pemesz_logoPest Megyei Szabadidősport Szövetségntp logopmgyia logoPest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványdiaksport_logo.jpglogo-mob-slogen-2.pngiynf_logo.pnggolding_logo_hosszu.jpgKarpatok_cmyk.jpgEGT_NCTA.jpgnea-01.jpg